De BEAUTY ANGEL C 46 SUN biedt als enige model naar wens een extra bezonning. Met de combinatie van Beauty Light en uv-licht kunt u op een nieuwe manier van het licht genieten. Door de intelligente huidsensor worden de elektronisch gestuurde UV-lampen automatisch aan de persoonlijke huidgevoeligheid aangepast, zodat zonnebrand precies vermeden wordt. Hoe men ook van het licht geniet – talrijke comfortkenmerken bieden welzijn en ontspanning op het hoogste niveau.

 

PURE BEAUTY: PUUR BEAUTY LIGHT
Geniet van puur Beauty Light, de UV-lampen blijven uit. Het ideale Beauty programma voor aangetoonde collageenopbouw en versteving van de huid van het totale lichaam. Een bruining vindt daarbij niet plaats.

 

BEAUTY & SUN: BIOPOSITIEVE WERKINGEN VAN HET LICHT
Het Beauty Light wordt door een kleine dosis uv-licht aangevuld, om ook van de biopositieve werkingen van de zon te profiteren. Een bruining staat daarbij niet op de voorgrond. Tijdens de laatste minuten geniet men nog eenmaal van het Beauty Light voor een goed huidgevoel van het hele lichaam.

 

SUN & BEAUTY: ZACHT GENIETEN VAN DE ZON Na de schoonheidsbezonning heeft de huid een gouden teint en voelt fris aan. Voor een totaal nieuwe en bijzonder aangename bruiningsbelevenis.
DE HIGHLIGHTS:

 

  • Individuele beauty-behandelingen door verschillende lichtspectra
  • Optionele bezonnig mogelijk
  • Huidsensor voorkomt het risico van verbranding
  • Pure ontspanning door comfort uitrusting